£ 6.5 juta untuk Nolan Roux



Kini semakin hangat dan semakin banyak gosip atau spekulasi bertiup yang mengkaitkan Liverpool dengan barisan pemain yang namanya tidak kita semua kenali. Dan kali ini nama yang banyak dikaitkan adalah Nolan Roux yang kini bermain di liga perancis di pasukan Stade Brest.

Menurut berita yang dipetik dari web Daily Mail yang mengatakan bahawa kini, Liverpool sudah pun membuat tawaran sekitar £ 6.5 juta untuk mendapatkan pemain yang berusia 23 tahun ini. Untuk maklumat anda semua pemain ini pada kebiasaannya bermain di posisi penyerang. Dan yang menjadi tanda tanya kepada saya(penulis), pasukan kita sudah dipenuhi dengan barisan penyerang, adakah perlu lagi kita mendapatkan penyerang. Manakala posisi yang dianggap sangat menruncingkan iaitu di pertahanan kiri dan wing kiri tidak pun dikaitkan.

Namun mungkin pihak pengurusan yang dipimpin oleh kenny mempunyai alasan mereka sendiri jika pemain ini di bawa masuk ke kelab kesayangan kita. Sekian YNWA...... berikut saya tinggalkan serba sedikit mengenai pemain ini link daripada you tube...

ps: hensem x pemain ini... wakakakak... peminat perempuan mesti suka kan3!!!


comment 4 comments:

berita sengsasi on June 22, 2011 at 11:12 PM said...

muke cm torram je..

Anonymous said...

so good..nice to see in our squad ..sign this player along with zapata downing elia and one from asia player YNWA ...REDS IN PENANGso good..nice to see in our squad ..sign this player along with zapata downing elia and one from asia player YNWA ...REDS IN PENANG

Anonymous said...

sign this player ASAP before another club bid 4 him.. dont forget to add more player our mission to 19th title & more cup in2011-12 zack YNWA

rabunmerah on June 23, 2011 at 12:23 AM said...

aku dah fobia ngan pemain ala ala jambu ni...

Post a Comment

 
© LIVERPOOL selaMAnYa | Design by Blog template in collaboration with Concert Tickets, and Menopause symptoms
Powered by Blogger