Mascherano: Inilah sebab saya tinggalkan Liverpool





memetik dari web espnstar.com, pada hari ini bekas pemain Liverpool iaitu Javier Mascherano yang telah meninggalkan The Reds pada awal musim ini, hari memberikna sedikit komen yang agak pedas kepada semua pihak yang mempunyai kaitan dengan Liverpoolfc.final Liga juara-juara.


Mascherano berkata “ inilah sebabnya mengapa saya meninggalkan Liverpool dan menyertai Barcelona, dan -pada hari ini semua boleh lihat bahawa Barcelona telah mara ke
keputusan untuk meninggalkan Liverpool telah dibenarkan oleh Barcelona mencapai final Liga Champions.

Pada pendapat saya (penulis), yang dah lepas biarkan lepas dan pada hari ini kita sudahpun mempunyai pemain yang lebih komited dan lebih bersemangat dan bangga apabila mereka memakai nama sebagai pemain Liverpool, dan apa yang diperkatakan oleh Mascherano sudah tidak ada erti lagi. Dan apa yang diperkatakan oleh Mascherano seolah-oleh mahu memburukkkan nama Liverpool. Dan semoga dia dapat apa yang diinginkan oleh beliau di Barcelona.

comment 13 comments:

Wan Gerrard on May 5, 2011 at 8:52 PM said...

lol selalu duduk bangku simpanan buat pe..hilang respect kt die

rabunmerah on May 5, 2011 at 8:56 PM said...

mari kita tengok final ni dia turun ker tak...kalau turun silap silap barca bleh kalah....biasa ahhh MU dah kenal sapa Marcha sekor ni....

deans83_sheraton on May 5, 2011 at 9:24 PM said...

penting ke mascherano ni kat LFC club...tgk suma game dia asyk nak men kasar je...mmg patut pun blah dri LFC..dhlah main macam kartun...LFC still can stand without u masch....kelab bodo je yg nak kan player yg suka main kasar mcm dia ni...player yg x ada erti apa2....

Anonymous said...

klo tgok second leg semi final aritu...ak mmg myampah btul ngan sume pmain barca yg asyik dive je kje...barca main mmg da cantik...tpi perangai gedik tu mmburukkan je...mcm final world cup aritu,pmain barca jgk yg nmpak lembik...ak bkn minat pon ngan real tpi sesak gila bila tgk pmain barca yg tough2 sng gile jatuh wlaupun pmain defend trmasuk lah maschrano ni..pdhal dlu kt liverpool dia la yg pling gagah kononnya..ak pon lg rela jd player regular kt kelab lemah drpd jd sub kt kelab besar...

Tengku Sidek on May 6, 2011 at 10:23 AM said...

He just behind Abg biskut..Barca beli dia pun sebab nak back up abg biskut as defensive midfielder..Ada atau tiada masc ni bagi aku bercelona sama kuat seperti biasa tapi kalau bercerita pasal piala atau title..then aku totally agree dengan mamat ni..

azrul said...

Macherano kan first team...mana ade dok Bangku simpanan...
X tengok ke Mase lawan Real ke aritu??
apa2 pon...semoga bejaya Macherano...
Someday Liverpool will beat Barcelona........

jilah said...

korang tengok kan tang si Barca KALAH mase lawan ngan Real Sociedad ari tu...
Si Macherano ni lah yg hadiahkan penalti utk pasukan tu...hahaha.
silap haribulan lah, kot2 lah final nanti, si Macherano yg buat si setan merah tu dpt penalti gak...mase tu baru dia tau cam mane fan Barca marah kat dia..
p.s: aku tak faham la...si Macherano & si Torres tu kan dah pi ke kelab2 lain kan... so, why they can't ever shut up their BIG mouth tu..sibuk jer nak kutuk2 kelab lama..tak profesional langsung...

Anonymous said...

si mamat gigi tkluar ni perasan dia terbagus sgt.tanpa dia pn barca tetap tip top.takleh tahan tgk perangai dia yg suka sgt lawan pengadil.anyhow gud luck to him as x Liverpool player.

sayabudaksilat on May 6, 2011 at 5:30 PM said...

biarkan dia...kite bagi tumpuan dengan pemain yg kita ade...

Nazirul Mubin on May 7, 2011 at 8:00 AM said...

nasib baik la talam dua muka ni blah.. sme je ngan torres. Liverpool hanya perlukan pemain yg ikhlas bermain utk liverpool je. bile zaman liverpool jatuh, baru aku nampak siapa yg ikhlas main utk LFC atw x. akhirnya pecah tembelang mamat dua ekor ni...

Anonymous said...

btol gak bgusnye ada zman kjatuhan ni...bleh uji ksetiaan player msing2...klau nk diingatkan..rsanya ada dlu masch ngan torre ni ckp dorg tetap setia wlaupun liverpool jatuh...tpi wktu dah btul2 tjatuh cni lah kita bleh tgok siapa yg btol2 setia sbnarnya...iaitu abe Dirk Kuyt yg sring ak kritik...tenkiu abe...

Anonymous said...

masch dapat main sebab barca dah tak ada defend n kekurangan player utama disebabkan kecederaan. ehmmm kalau tak, duduk kat bangku skolah je lah tu

Anonymous said...

sebenarnya ko pemain profesional tak perlu ungkit kisah lama ko dgn kelab lain.tumpukan dgn kelab baru ko dah la..aku tak peduli ko saper..yg penting barca dan lfc adalah dua kelab yg aku minat..walau saper ajer yg main..tenkiu atas sumbangan ko selama ini kat lfc.tapi iklas aku bkn minat ko..aku minat kelab...wakakaka

Post a Comment

 
© LIVERPOOL selaMAnYa | Design by Blog template in collaboration with Concert Tickets, and Menopause symptoms
Powered by Blogger