Spekulasi oh spekulasi


salam dan selamat sejahtera, seperti biasalah apabila semakin hampir musim liga baru sesi 12-13 bermula, maka berlambak- lambaklah berita2 tentang perpindahan pemain. Hal ini sam jugalah di kem Liverpool.

  

menurut tinjaun ringkas web popular sukan menyatakan bahawa dua pemain Liverpool khabarnya sudah dalam senarai untuk dijual or dipinjamkan. seperti yang diketahui, adik besar kita, si Carroll kononnya sudah seperuh kaki untuk dipinjamkan ke West Ham, menurut sumber yang menyatakan proses pinjaman ini akan dilengkapi dengan bayaran £ 2juta sekiranya pihak LFC meluluskan urusan ini.

namun begitu kejituan dan kebenaran hal ini masih ditahap samar kerana tiada komen lanjut dari pengurusan Brendan Rodgers dan pihak he Hammers.

  

pada masa yang sama dikhabarkan juga, abang gengster kita bro Agger kononnya dalam buru kelab kaya Manchester City dan Barcelona. dengan keadaan di kelab kendalian Mancini di City yang mahukan pertahanan terbaik kelas dunia yang akan digantikan setelah Kolo Toure. Dan seperti kita tahu man city selalu dapat apa yang mereka inginkan. dalam kem Barca pula, kem ini kini mengalami kekurangan pemain pertahanan dimana hanya Javier Mascherano and Sergio Busquets serta Carles Puyol sahaja mampu mengisi kekosongan di bahagian pertahanan kelab ini  

comment 4 comments:

The Reds Kop Malaya on August 1, 2012 at 2:11 PM said...

aku pon da bosan dengan spekulasi ni. hu3.

totti on August 25, 2012 at 2:05 AM said...

Kesian betul kat Caroll ye. Tapi, coach la ngok.. lek je spend banyak2 on one player, padahal kalau duit tu ada lagi, aku rase at least Liverpool boleh la tambah sorang winger yang awesome. Sekarang nampak Liverpool ni main still tak cantik.. harap suarez je la nak dribble sini sana.

rich said...

2014/15 adalah bahwa prediksi liverpool akan finis di posisi 4: http://www.favourit.com/en/hub/article/57/english-premier-league-epl

JUNAIDI on January 30, 2016 at 1:14 AM said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

Post a Comment

 
© LIVERPOOL selaMAnYa | Design by Blog template in collaboration with Concert Tickets, and Menopause symptoms
Powered by Blogger