Match Review: Liverpool 0- 0 Spurs


-- he will fire again---
salam dan selamat sejahtera.....

perlawanan yang memerlukan kita semua bangun awal pagi, dalam perlawanan ini menyaksikan kembalinya Luis Suarez yang masuk menggantikan 70 perlawanan . Dengan keputusan seri ini menjatuhkan kedudukan kita di tangga ke tujuh perlawanan.


-- kembali hero , love you suarez---

Gol awal perlawanan hampir muncul pada minit ke ke 4 perlawanan hasil gerakan dari Gerrard yang melorongkan bola kepada Carroll, namun akhirnya adik kita diterjah jatuh. dan kemudiannya pada minit ke 6 perlawanan, peluang terbaik melalui sepakan percuma juga gagal membuahkan hasil.

jujur saya katakan dalam perlawanan ini, aspek posisi dan kawalan bola Liverpool boleh dipuji, namun apa yang merisaukan mengapa dan kenapa kita masih lagi kurang menyegat serta tajam dalam membuat penyudahan semasa berhadapan dengan peluang menjaringkan gol.


-- lau xkenal ini sila remove kedudukan sebagai fans liverpool--

namun tak apa lah bak kata kenny "The Goals will come" dan saya percaya serta anda semua perlu percaya detik itu akan tiba, dan tidak perlulah kita membeli Robin dari Arsenal untuk menajamkan serangan kita, kerana kita sudah mempunyai pemain yang setadingan dengan burung Robin dari geng Arsnal kan3.....


-- ini kucing aku saje je wakilkan aku sebab aku x leh datang pagi tadi: huhuhuh---

lebih mencuri tumpuan yang kini semakin hangat diperkatakan adalah, kes kemasukan pemain ke 12 kita pada minit ke 11 perlawanan si miouuuuuoooooo masuk yang berjaya menghantikan perlawanan. anway kucing tu memang kucing...bak kate seorang fan dalam FB nama kucing tu is "David Anfield"\.. pengajaran dari isu kucing ini, saya nampak bahawa kucing tersebut lebih menghormati perlawanan lebih dari manusia, contohnya kes larian bogel yang seri berlaku dan larian si pak lawak memakai topeng yang mencari publisiti murahan....

pe pun YNWA guys. sekian salam....

sedangkan kita p

comment 6 comments:

MOFASAD on February 7, 2012 at 9:32 AM said...

david anfield tu ayat macam perah dengar kat satu page tadi. kakaka

Anonymous said...

Len said...
tak berapa frust tengok game ni sebab Tonthem Hotspur bukan team macam M.United & M.ct yang penuh keegoan....apa pun yang penting game hujung minggu ni...tak sabar tengok suarez m'jaring gol di Old Trafod...YNWA

mie on February 8, 2012 at 3:29 PM said...

Team kita perlukan idea2 yg kreatif utk mnghasilkan gol & jgn t'lalu cepat b'puas ati..
tapi yg aku masih xpaham,napa suarez selalu bt benda yg x sepatutnya..sia2 ja dpt card kuning,nasib xkena merah..
suarez perlu b'pikir utk m'buat sesuatu tindakkan sebab team amat memerlukan dia...jgn bg kena gantung lg..

Anonymous said...

hyypia ke gmbr kt atas cat 2...

Alisha Residenc on April 24, 2012 at 3:43 PM said...

anda boleh sila pertukaran pautan, sila? Saya akan melakukan perkara yang sama,
laman saya http://alisharesidence.blogspot.com/
berharap anda jangan keberatan

JUNAIDI on January 30, 2016 at 1:25 AM said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

Post a Comment

 
© LIVERPOOL selaMAnYa | Design by Blog template in collaboration with Concert Tickets, and Menopause symptoms
Powered by Blogger