Eksklusif :----> Kisah si gadis cantik dan Liverpool FC Kit



Salam semua, maaf atas ketiadaan update entri baru sejak dari September 6, dalam sejarah saya menulis blog inilah kali pertama saya tidak “meng-update” blog dalam tempoh yang begitu panjang.

Sebelum saya menulis saya empunya blog ingin meminta maaf kepada sesiapa yang terasa dengan entri ini...

Bila nak kaitkan bola sepak, pastinya tidak boleh dipisahkan Majalah Wisel dengan peminat bola sepak di malaysia ini, saya (penulis) sendiri juga merupakan salah seorang yang tak akan “ter miss” membeli majalah ini sejak 2 tahun kebelakangan ini, namun apa yang sebenarnya apa yang saya hendak sampaikan kepada anda my felo Reds adalah sedikit cerita mengenai seorang ini.. apa pun hope enjoy ngan entri baru ini.

pada kali ini saya ingin menulis entri khas untuk anda semua mengenai seorang minah yang kononnya nak menunjukkan dia “cun” dengan memperagakan diri dengan memakai jersey kebanggaan kita semua, tetapi sebenarnya dia terlupa bahawa dia menyokong pasukan lain.

-- pakai jersey lain sokong pasukan lain "BULLSHIT"

Hendak bukti ..... KLIK SINI

Bukan hendak memalukan sesiapa, (terutama tuan empunya badan cik xxxxxxxx) tetapi please la jangan la kaitkan anda dengan jersey Liverpool Fc yang SMART tu dengan pasukan yang anda sokong tu...



Dan kepada kawan The Reds sekalian, melalui pendedahan ini dapat saya simpulkan serba sedikit mengenai minah ini adalah:-

• Si minah ini, sebenarnya tak tahu erti sebenar memakai jersey bola yang dibeli dan erti sebenar kebanggaannya dan kesetian yang dipamerkan menyokong sesebuah pasukan. Seperti yang Tags yang digunakan adidas " proud to wear "

• Apa yang ditunjukkan oleh cik adik manis dalam gamba diatas, adalah satu penunjuk bahawa sememangnya Jersey pasukan kesayangan kita memang smart, cantik, terbaik, top class Design yang pernah dihasilkan oleh Adidas.



"You'll Never Walk Alone" and we are not the Devil


Ps: kalau ada modal lebih, undi lah si minah ini. HEHEHEH!!!

comment 4 comments:

azfar hranica on September 16, 2011 at 7:28 PM said...

beli wisel sejak 2 tahun lalu?? baru lagi hehe.dah beli dah wisel yang ada gambar pmpuan ni,buat malu je minat man u tapi pakai baju liverpool. nampak sangat x tengok bola

Darion Daron said...

azfar hranica: hehehe... memang itu pun yang penulis nak sampaikan... nampak sangat sokong team yang asyik menang je... x leh bla... :D

Andy Carroll on September 17, 2011 at 3:43 AM said...

dema x kenal kot antara merah hati dngn merah setan!!

orang kampung said...

siapa kan bini2 atu ah.... mengada-ngada banar jua....

Post a Comment

 
© LIVERPOOL selaMAnYa | Design by Blog template in collaboration with Concert Tickets, and Menopause symptoms
Powered by Blogger