Dua pemain wantedTidak diketahui samada berita ini benar atau tidak tetepi masakan pokok akan bergoyang jika tiada angin bertiup. Dan inilah yang boleh diibaratkan mengenai khabar angin mengenai kedua pemain yang boleh dikatakan sebagai prospek terhangat untuk Liverpool setakat ini.

Dan pemain ini adalah tidak lain tidak bukan Charlie Adam dan Stewart Downing. Jika benar spekulasi kita akan melihat suatu pembaharuan yang amat mengejutkan dan peruntukan yang boleh dikatakan besar yang dilaburkan oleh pemilik kelab NESV pada musim perpindahan kali ini.

Menurut sumber, mengatakan bahawa harga yang bakal ditawarkan untuk mendapatkan Stewart Downing yang kini bermain untuk Aston Villa adalah sekitar £18 hingga £20 juta, manakala untuk mendapatkan kapten Blackpool adalah sekitar £10juta.

Menurut pendapat saya(penulis) jika kedua pemain ini berjaya menyertai The Reds pada musim depan ini akan memberikan peluang dan ruang kepada kenny Daglish untuk memilih pemain yang berkualiti dalam mengharungi perjalanan kempen liga yang tampak semakin mencabar daripada pasukan lain dalam Liga Perdana. Disamping itu juga ini akan dapat mengatasi masalah pengganti hampir yang selalu diperbahaskan sebelum ini, kerana pada musim sebelum ini dapat kita lihat pasukan kesayangan kita kurang mempunyai pemain berkualiti yang mampu menggantikan pemain utama. Contohnya apabila Gerrard mengalami kecederaan selalunya akan menyababkna pengurus pening kepala untuk mencari pengganti untuk kepten kita ini.

Namun jika benar dua pemain ini berjaya masuk ke Liverpool maka saya (penulis) percaya masalah ini akan dapat diatasi dan memastikan matlamat kita untuk kembali ke Liga Juara-juara musim depan akan menjadi semakin cerah. Sekian YNWA dari saya Darion Daron.....

comment 0 comments:

Post a Comment

 
© LIVERPOOL selaMAnYa | Design by Blog template in collaboration with Concert Tickets, and Menopause symptoms
Powered by Blogger