Dalglish puas hati dengan pertukaran posisi Glen Johnson---Pemain yang serba boleh untuk bermain di kiri dan kanan pertahanan---

Pengurus Liverpool Kenny Dalglish berpendapat bahawa Glen Johnson kini posisi yang dilakukan oleh beliau atas pertukaran posisi antara Glen dan Martin Kelly.

Dalam laporan yang dipetik daripada espnstar.com ….

Mengatakan bahawa kini, Johnson dijangka akan kekal bermain di posisi pertahanan kiri semasa menentang Fulham pertengahan minggu ini.

Tambah Kenny Daglish lagi….

“ Glen bermain di posisi bek kiri pada asalnya bukan kehendak dia sendiri, tetapi ini adalah kehendak saya untuk menyimbangkan kekuatan antara pertahanan kiri dan kanan”

“ dan kini saya amat berpuas hati dengan prestasi yang dipamerkan olehnya dalam tiga perlawanan kebelakangan ini”

“ dengan sikap yang terbuka, dia menerima arahan dari saya untuk berada di sebelah kiri dan kita dapat lihat dia bermain dengan baik di sebelah kiri, dia adalah pemain serba boleh”


---Masa depan yang cerah bagi Martin Kelly---

Disamping itu juga, prestasi yang dipamerkan oleh Martin Kelly juga amat memberangsangkan dimana dia bermain dengan baik di sebelah kanan, saya yakin Kelly mempunyai masa depan yang cerah apabila dia terus bermain di sebelah kanan.

comment 2 comments:

Tengku Sidek on January 26, 2011 at 12:31 AM said...

4-5 game lagi baru kita dapat lihat sama ada johnson benar2 serasi dengan posisi sebelah kiri..konsisten yg dia lack skarang ni..sedih dengar Suarez mungkin tidak ke Anfield...

RABUN on January 26, 2011 at 1:11 AM said...

johnson jugak sudah potong rambut suwey dia tu hehehe harap2 rambut baru ada ong

Post a Comment

 
© LIVERPOOL selaMAnYa | Design by Blog template in collaboration with Concert Tickets, and Menopause symptoms
Powered by Blogger