PANAS: Lucas ingin keluar dari Anfield




Tidak diketahui kebenaran berita ini, samada benar atau tidak, dan berita ini saya (penulis) petik dari web ESPNstar.com yang menyatakan bahawa pemain terbaik Liverpool musim 2010/2011 iaitu pak cik Lucas Leiva berkemungkinan mempertimbangkan hasrat untuk meninggalkan kelab kita ini.

Berita ini juga dikukuhkan dengan sumber dalaman dari Merseyside yang menyatakan bahawa pemain ini, tidak gembira dengn kedudukannya yang semakin tercabar sejak kedatangan pemain tengah lain seperti Stewart Downing dari Aston Villa, Jordan Henderson dari Sunderland, dan Charlie Adam dari Blackpool yang berjumlah hampir £ 49 juta keseluruhannya.

Jika kita lihat kesahihan berita saya percaya hal ini adalah spekulasi semata-mata, banyangkan lah semasa di Brazil yang juga mempunyai pemain yang berkualiti dari negara amarika latin itu, tetapi si adik Lucas ini tetap dipilih sebagai pemain utama di pasukan kebangsaaan tersebut. Dan bagi pendapat saya jangan lah anda semua risau kerana musim depan Lucas akan kekal bersama kita saya percaya dan amat yakin... YNWA

comment 4 comments:

HangLiJo on July 26, 2011 at 12:15 PM said...

No worry lah.. Ni tweet dari Lucas sejam yang lepas..

@lucasleiva87
Last few days in Brazil then come back to Liverpool and start training again.Looking forward to meet my team mates.

http://aniesandyou.blogspot.com on July 26, 2011 at 12:56 PM said...

pandai je diorg ni wat spekulasi


Sayang, you'll never walk alone!

Shankly on July 26, 2011 at 4:47 PM said...

walawei .. don buy the s*n .. don trust the s*n ...
espn punya sos dr web s*un - :)) reject !!
dekat twitter lucas dah bg tahu .

RABUN on July 26, 2011 at 11:41 PM said...

aku pon tak paham... memang ler kenny beli ramai pemain yang hebat hebat, dan itu lah yang jadi masalah pada Liverpool musim lepas kat bangku simpanan tak der pemain berkualiti langsong...susah nak buat plan B

aku rasa setiap pemain Liverpool yang ada kualiti tapi tak sure kedudukan mereka harap besabar sekurang2nya utk semusim dan lihat mcm mana percaturan Daglish....

Post a Comment

 
© LIVERPOOL selaMAnYa | Design by Blog template in collaboration with Concert Tickets, and Menopause symptoms
Powered by Blogger