Bila Ferguson mula cuak dengan Liverpool.
Dipetik dari web espnstar.com yang menyatakan kini, pengurus United dan sememangnya dikenali oleh semua mereka yang bernama peminat bola sepak antarabangsa, dimana pada kali ini beliau encik Ferguson mula menyatakan kerisauan tahap memuncak dengan kembangkitan kembali Liverpool di persada liga Perdana .

Dalam petikan yang dikatakan oleh pengurus united itu berkata bahawa, kini ....

“setelah kedatangan kembali Kenny Dalglish yang memimpin The Reds hampir 21 tahun berlalu, kini Ferguson mula berkata bahawa kelab kendaliannya dan semua pemain perlu lebih berhati-hati apabila bertemu dengan pasukan kesayangan kita kelak"

"Dan kehadiran pasukan seperti Arsenal, Chelsea dan Manchester City juga akan menjadi duri dalam daging jika pasukan kendaliannya tidak berhati-hati dalam saingan musim depan”

Dan pada masa yang sama kapten united iaitu Vidic yang juga mengakui bahawa Liverpool adalah caraban terbesar untuk saingan musim depan.

Pada pendapat saya(penulis) , saya sememangnya mengharapkan musim depan akan menjadi batu loncatan kepada Liverpool untuk menjuarai Liga Perdana setalah pasukan kita tidak menyartai mana-mana kejohanan peringakat eropah mahupun peringkat Liga Juara-juara. Dan kemasukan pemain baru yang tidak putus-putus semenjak awal musim perpindahan ini membuktikan kita (liverpool) akan kembali mengganas....Ps: tak sabar nak tunggu musim 2011/2012 mula betul tak????kawan2 dan ini bukti komen dari vidic... YNWA lolcomment 2 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com on July 19, 2011 at 4:48 PM said...

blom lg season br mula, depa dah tak tentu hala..

yeah YNWA!

Kerana LiverpoolFC episode 1

Kerana LiverpoolFC episode 2

Kerana LiverpoolFC episode 3

Darion Daron said...

memang itu yang mereka takutkan ... Liverpool will rise again, wait and see... lol YNWA

Post a Comment

 
© LIVERPOOL selaMAnYa | Design by Blog template in collaboration with Concert Tickets, and Menopause symptoms
Powered by Blogger