MATCH Preview: West Ham 3 -1 Liverpool



Bukan salah ibu mengandung, tetapi salah kita Liverpool yang pada separuh masa pertama main tidak serupa bikin. Kalau nak katakan pemain utama banyak tidak bermain, Gerrard, Carra, Kuyt, suarez semua ada. Pada masa pertama, pertahanan memang kelab kabut dan segala hantaran dan corak serangan dari West Ham Nampak sangat-sangat merbahaya, dan hasilnya 2 gol bolos.

Haru memang haru, kepada kawan-kawan jangan la pulak nak salah Kenny Daglish ataupun mana-mana jurulatih yang berkenaan dengan The Reds, Cuma yang patut disalahkan adalah pemain yang beraksi dalam padang.Ditambah pula Raul Meireles cedera… hope dia cepat sembuh…..

Bila bercakap berkenaan separuh masa kedua pula, permainan Nampak menyebelahi kepada kawalan bola di sebelah Liverpool, tetapi Nampak pertahanan West Ham begitu kental menjaga kubu mereka. Ape pun lupakan pe yang dah jadi ini dah jadi sejarah, minggu depan jumpa man united di Anfield mesti kene menang dan Carroll akan beraksi… YNWA

Ps: lupakan niat nak tengok LFC main liga juara-juara musim depan yek…. , bagi suarez good job….. dan saya (penulis) kecewa memang kecewa... tapi Liverpool is always in my heart....

comment 6 comments:

helmi haron on February 28, 2011 at 12:21 AM said...

welcome to europa league

sale_ehs gerrard on February 28, 2011 at 2:00 AM said...

harap ada keajaiban. semoga Spurs & Chelsea terus menjunam, Liverpool bangkit untuk mengumpulkan mata maxsimum.

Anokganu on February 28, 2011 at 10:01 AM said...

jgn pasrah kwn..insyaALLAH...Liverpool pasti bangkit!!!..YNWA!

Wan Gerrard on February 28, 2011 at 10:48 AM said...

hmm kecewa, makin tipis untuk ke Champions league..sygnyer

daynike said...

ref supo jubo. liverpool slalu kna dgn ref tak betol

Anonymous said...

1)tengah xde org pressure/tackle...akibatnya diorang leh ler senang2 bwk bola..fikir pn boleh lama sket nk hantar bola kt saper...so main nmpak mantap laa..padahal biasa je west ham main..patut keje DMF tu pressure/tackle.

2)defend berterabur...danny wilson nervous..takut nk masuk dekat nk bg pressure kt lwn...skrtel ni dh lama dh aku x suka..mlm ni buat hal..

3)midfield xde fungsi...passing x smpai pn kt striker..alik2 dok main passing sesama sendiri,pastu terlepas bola kene pressure sket..

4)letih main europa league x abes lg ker....

kalah memang layak utk game ni..bg diorang sedar sket..

Post a Comment

 
© LIVERPOOL selaMAnYa | Design by Blog template in collaboration with Concert Tickets, and Menopause symptoms
Powered by Blogger