SAYANG YOU CAN DANCE dvdrip 2009


altMIA, seorang anak gadis lincah dan periang yang baru pulang ke Kuala Lumpur setelah tamat pelajaran di Singapura. Mia gemar menari tetapi hobinya itu mendapat tentangan dari ayahnya.
Di Kuala Lumpur, Mia rapat dengan sepupunya, Daniel yang telah memperkenalkannya dengan satu kumpulan penari bergelar DanceStarz. Mia kemudian jatuh hati dengan salah seorang ahli kumpulan tersebut bernama Remie tanpa menyedari, teman baik Remie iaitu Robby amat menyukai Mia. Kehadiran Mia menyebabkan hubungan persahabatan antara Remie dan Robby renggang. Apabila Robby menarik diri daripada gelanggang cinta tiga segi itu untuk memberi peluang kepada Remie, Mia mulai sedar banyak lagi liku-liku cinta yang lebih besar yang menghalang cintanya dan Remie.
Pada waktu yang sama, DanceStarz pula bersedia untuk bertanding di dalam sebuah pertandingan tarian yang bakal mengubah hidup mereka.
Filem ini menyaksikan nama-nama tidak asing dalam persada seni tanahair seperti Sharifah Amani (Sepet, Gubra, Gol & Gincu, Puaka Tebing Biru), Carmen Soo (Baik Punya Cilok, Visit Hungry Ghost), Alam (Alam, So You Think You Can Dance), Ebi Kornelis (AF5) Dafi (AF5) dan juga pelakon dari Indonesia Samuel Rizal (Eifel....I'm In Love, Apa Artinya Cinta).

mediafire links
http://www.mediafire.com/?wdzhydjxnqg
http://www.mediafire.com/?htmyoa0nyaf
http://www.mediafire.com/?ngybgcgnm3tcomment 0 comments:

Post a Comment

 
© LIVERPOOL selaMAnYa | Design by Blog template in collaboration with Concert Tickets, and Menopause symptoms
Powered by Blogger