Rangkuman berita terbaru (1.2.12---2.2.12)Joao Carlos Teixeira confirm sertai Akademi Liverpool--pemain muda yang dibawa dalam jendela perpindahan januari kali ini--

Pemain muda berumur 19 tahun ini, merupakan anak kelahiran Portugal ini, hari ini diikat rapi oleh Liverpool dan dikhabarkan untuk permulaan, pemain berbakat besar ini perlu beraksi di Akademi sebelum benar2 layak untuk diserap ke Squad senior.

Pemain ini dibawa dari kelab Sporting Lisbon, setelah berjaya memikat hati kenny daglish pada siri European Under-19 NextGen Series match pada ogos lepas.


Tarikh Rasmi perlawanan piala FA pusingan ke lima sudah ditentukan--Fa Cup pusingan ke 5--

-khabarnya perlawanan ini akan diadakan pada , February 19, jam4.30pm waktu England. untuk waktu malaysia dan info Live sila rujuk website Astro.com.my. Serta pihak lawan adalah Brighton FC.

Spearing: Yakin Carroll akan terus meningkat prestasinya


--Spearing percaya Carroll mampu menyinar seperti dahulu--


pada hari ini, dipetik dari web espnstar.com menyatakan bahawa, Jay Spearing tampil menyatakan pendirian dan pendapatnya berkenaan proses prestasi permainan yang diperlihatkan oleh Andy Carroll.

Tambahnya lagi...

" Dari saat Carroll menyertai Liverpool pada januari lepas, saya percaya di mempunayai kebolehan dan kemampuan"

"cuma kini hanya menunggu masa dan bagaimana kualiti dan kebolehan beliau dapat diperlihatkan sepenuhnya, dan aksi Andy semasa menentang Wolves di stadium Molineux dan sebelum ini semasa bertemu dengan United,kita dapat lihat sumbangan dan kualiti yang dimiliki oleh beliau"

"diharapkan kualiti momentum beliau kini akan berterusan"

comment 1 comments:

JUNAIDI on January 30, 2016 at 1:30 AM said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

Post a Comment

 
© LIVERPOOL selaMAnYa | Design by Blog template in collaboration with Concert Tickets, and Menopause symptoms
Powered by Blogger